Skip to main content
img

Printing in Microsoft Excel

ITCE

Enrollment in this course is by invitation only

Описание на обучението

Курсът разглежда основните понятия и функционалности при печат с Microsoft Excel 2016. Структуриран е под формата на набор от теми, наблягащи върху предпечатната обработка и печата на работни листове. Курсът е обогатен с множество демонстрации, практически упражнения и сценарии, с цел бързо и ефективно усвояване на учебния материал.

Инструктори

Course Staff

Антония Нейчева

Антония е консултант и инструктор в ITCE в областта на бизнес продуктивността. Тя е високо квалифициран професионалист с над 15 годишен опит в разработването на консултантски решения и трейнинг програми базирани на Майкрософт технологии.

Нейната експертиза е в областта на MS SharePoint, MS CRM, MS Office, Business Intelligence и Microsoft e-Learning Gateway решенията. Антония е участвала в множество иновативни проекти с напреднали технологии за имплементиране на e-Learning Gateway Solutions, BI портали и решения за вътрешни портали за големи корпоративни клиенти. В допълнение, Антония е водещият инструктор в трейнинг центъра на ITCE за Microsoft Office продуктите и MS CRM. Тя притежава следните сертификати: Microsoft Business Solution Specialist, Microsoft Office Specialist Master (MOS), ITIL® Foundation Certificate, MCTS – Microsoft Office Project, Microsoft SharePoint Administrator и Microsoft Certified Trainer (MCT).

Антония притежава Магистърска степен по „Математика и Информатика“ от Софийския Университет „Св.Климент Охридски”.